Explainer

Med en video kan ett komplicerat ämne, framstå som enkelt. Vill du förklara ett krångligt ämne på ett enkelt sätt, kan en explainervideo vara det du är ute efter. En explainer kan göras på oändligt många olika sätt, bara fantasin sätter gränserna.

Vad kostar en explainervideo?
Vi skräddarsyr alltid våra produktioner efter kundens förutsättningar och behov. Priset baseras på olika faktorer, bland annat hur avancerad produktion som efterfrågas, om kunden bidrar med eget bild- eller videomaterial, om det finns ett färdigt manus och hur lång videon ska vara för att nämna några. Grundpriset för våra videoformat är 8 900 kronor. Hör av dig så pratar vi ihop oss om hur vi kan göra verklighet av din idé, på allra bästa sätt.

Infofilm

Med en informationsfilm når du enkelt och effektivt ut till din publik, oavsett om det gäller intern eller extern kommunikation.  En informationsfilm kan göras på väldigt många olika sätt och med olika upplägg. Kanske vill du att en viss person ska intervjuas och att det sedan ska klippas ihop till ett snyggt videoinslag. Kanske är du ute efter en enkel video med bilder och text som får ut ert budskap på sociala medier?

Vad kostar en informationsfilm?
Vi skräddarsyr alltid våra produktioner efter kundens förutsättningar och behov. Priset baseras på olika faktorer, bland annat hur avancerad produktion som efterfrågas, om kunden bidrar med eget bild- eller videomaterial, om det finns ett färdigt manus och hur lång videon ska vara för att nämna några. Grundpriset för våra videoformat är 8 900 kronor. Hör av dig så pratar vi ihop oss om hur vi kan göra verklighet av din idé!

Native

Människor konsumerar innehåll, inte annonser. Därför är det smart att välja att annonsera med hjälp av nativevideo istället för klassiska reklamkampanjer, eller i alla fall ha med nativeformatet som en del av företagets marknadsföringsstrategi. Vi kan video, och vi kan native – dessutom har vi distributionsmöjligheter tack vare ett nära samarbete med en majoritet av Sveriges dagstidningar och magasin, men även vissa tidningar i Norge, Danmark och Finland. Vi kan alltså både skapa videon och se till att den syns på relevanta plattformar.

Vad kostar en nativevideo?
Precis som med övriga format som vi arbetar med, finns det otroligt många sätt att producera nativevideo. Vi sätter priset baserat på hur avancerad produktion ni är ute efter. Hör gärna av er så pratar vi vidare!

Webinar

På sistone har fenomenet webinar blivit ett alltmer återkommande inslag i de flestas vardag. Ordet webinar betyder rätt och slätt “seminarium på webben” och många förknippar det nog med småtrista möten via zoom eller teams. Det behöver dock inte vara tråkigt – vi på Tell kan hjälpa dig att göra ditt webinar till en engagerande och proffsig studioproduktion.

Vad kostar det att hålla ett webinar?
Vi skräddarsyr alltid alla våra produktioner efter kundens förutsättningar och behov. Hör av dig så pratar vi ihop oss om hur vi kan göra verklighet av din idé!

Pris från: 50 000 kr (exkl. moms)